ОСТАННІ НОВИНИ

Першотравень у Львові пройшов без ексцесів

|

Мітинг представників лівих сил на площі біля монумента воїнам-визволителям у Львові пройшов мирно і без ексцесів. Трошки більше ста учасників мітингу, переважно пенсійного і перед пенсійного віку, з прапорами своїх політичних сил були надійно оточені кордоном міліції. За офіційними даними, міліціянтів було не більше 60, хоча неозброєним оком було видно, що їх у формі і без значно більше.

Лідери львівських осередків КПУ, ПСПУ, КПРС та ще менш відомих політичних сил змагалися у тому, хто ліпше обізве чинний уряд та президента. Найгострішим був старий компартійний кадр, а нині діяч ПСПУ Олександр Покровський, який обізвав уряд та президента «наволоччю», яку обурений народ обов’язково викине на смітник історії.

Не маючи перед собою подразників у вигляді правих сил, ліві зосередили свій гнів на сцені, що її монтують на площі до завтрашніх та суботніх концертів в рамках дня міста. Лідер львівських комуністів О.Калинюк сказав, що влада перетворила святе місце біля пам’ятника на місце гучних забав, які влаштовує незважаючи на оголошений в країні траур.

Під час промов одному з учасників мітингу, дідусеві поза 60 років стало зле і він буквально гепнувся на асфальт. Але це пройшло повз увагу палких промовців і лише міліціонери кинулися на допомогу дідусеві та викликали швидку. Оце й усі інциденти, що трапилися за час мітингу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *