ОСТАННІ НОВИНИ

Переможцям конкурсу «Соціальне обличчя Львова» вручили грошові премії

|

Учора в Італійському дворику Львівського історичного музею на пл. Ринок, 6 відбулося нагородження переможців конкурсу художньої фотографії «Соціальне обличчя Львова». До участі в конкурсі зголосилося 36 фотографів, які запропонували на розгляд комісії 155 робіт.

За рішенням конкурсної комісії, першу премію у розмірі 2000 грн присуджено Олександру Швецю за серію робіт під назвами: «Дитинство», «Сироти», «Дитинство 5», «ХХХ», та «Одинока».

Окрім того, присуджено 3 другі премії в розмірі 800 грн та 10 третіх премій у розмірі 100 гривень, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

На світлинах представлено різні соціальні категорії мешканців міста, зокрема соціально незахищених та людей з особливими потребами. За результатами конкурсу в Італійському дворику відкрили виставку авторської художньої фотографії «Соціальне обличчя Львова». Виставка триватиме до середини травня, її презентуватимуть під час соціального екуменічного тижня у Львові. Фотоконкурс проводило управління соціального захисту Львівської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *