ОСТАННІ НОВИНИ

В районі Любінської-Кульпарківської збудують спортивно-торговий комплекс

|

У Львові на вул. Пороховій (між вул. Любінською і вул. Кульпарківською), 20 на ділянці в 1,49 га збудують спортивно-готельний торговий комплекс з об’єктами громадського харчування та паркінгом загальною площею близько 33 тис. кв м. Громадські слухання щодо цього проекту відбулися сьогодні, 24 квітня, у Львівській міській раді , повідомляє Zaxid. Net.

Вартість проекту – 50 млн $. Будуватимуть його коштом інвесторів. Терміни реалізації проекту 2008-2011 роки. Комплекс передбачає будівництво 4-5-зіркового готелю на 209 місць (140 номерів). Готель розташовуватиметься у двох корпусах (вежах), які знизу об’єднуватимуться чотирма поверхами, де розташовуватимуть спортивні зали, об’єкти громадського харчування, торговий центр. Висота готелю – 11-16 поверхів. Паркінг (наземний, підземний) розраховано на 400 місць. Щодо спортивних споруд, то у комплексі передбачено розташування двох залів (18 на 35 м) з площадками, які трансформуються для гри в хокей, волейбол, міні-футбол, ковзанку. Щоправда представники спортивної громадськості під час слухань наголошували, що необхідно збільшити територію під спортивні об’єкти. Торгівельно-розважальний комплекс розраховано на 1000-1200 глядацьких місць.

“Ця ділянка є дуже привабливою. Звідти можна за п’ять хвилин добратися до аеропорту та залізничного вокзалів. Вона знаходиться близько центру міста. Це колишній стадіон заводу “Кінескоп””, – зазначив під час громадських слухань директор департаменту містобудування Львівської міської ради Андрій Павлів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *