ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко вимагає доган для міністрів, відповідальних за Євро-2012

|

Президент Віктор Ющенко проситиме прем’єр-міністра Юлію Тимошенко оголосити догану тим міністрам, які не забезпечили розробку галузевих програм підготовки до Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це він сказав, виступаючи у Львові на засіданні Координаційної ради з підготовки та проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, повідомляє УНІАН.

Президент зауважив, що планує попросити прем’єр-міністра дати оцінку цим міністрам.

Також Ющенко попросив віце-прем’єр-міністра Івана Васюника внести представлення на тих голів держадміністрацій, які до сьогоднішнього дня не забезпечили розробку регіональних програм підготовки до Євро-2012.

Президент наголосив на необхідності значно активізувати роботу по підготовці до чемпіонату, зокрема у сфері інформаційного забезпечення.

«Інколи бажано тримати язик за зубами, а якщо попадає по дорозі мікрофон, то бажано,щоб говорили фахові люди», – підкреслив Президент.

Він також вчергове закликав уникати політизації у питаннях підготовки до Євро-2012.

«На жаль, і в Польщі, і в Україні ця тема часто є розмінною: хто перший добігає до мікрофона, той бажає дати оцінку», – сказав В.ЮЩЕНКО, зауваживши, що дуже часто люди навіть не розуміються у цій сфері, і це дискредитує обидві країни.

Крім того, Президент наголосив на персональній відповідальності Міністерства фінансів і віце-прем’єр-міністра за забезпечення повноцінного фінансування програм по Євро-2012.

Також В.Ющенко звернув увагу парламенту на необхідність ухвалення низки законів, спрямованих на підготовку до чемпіонату.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *