ОСТАННІ НОВИНИ

«Львівське» запрошує на фотоконкурс «Моя вулиця особлива»

|

З 21 квітня 2008 року пиво «Львівське» та Музей пивоваріння запрошують жителів Львова взяти участь у фотоконкурсі «Моя вулиця особлива». Про це йдеться в повідомленні «Львівської пивоварні».

Фотоконкурс триватиме з 21 квітня по 14 червня включно. З 16 по 20 червня відбудеться Інтернет-голосування на сайті ТМ «Львівське». Переможців конкурсу оголосять 1 липня 2008 року. Автори трьох найкращих робіт отримають грошові подарунки на суму 1000 грн. Автор найбільш рейтингової роботи, визначеної на сайті ТМ «Львівське», отримає стільки пляшок пива ТМ «Львівське», скільки за нього голосів віддали шанувальники. Автор найкращої фотографії отримає головний подарунок – цифровий фотоапарат Nikon CAMERA DSLR 10M PD60 KIT.

ТМ «Львівське» та Музей пивоваріння ініціює фотоконкурс «Моя вулиця особлива», як продовження ідеї благоустрою міста. На думку пивоварів, Львів – особливе місто, відоме своєї історичною та культурною привабливістю, своєю легендарною спадщиною. В особливому місті все особливе: мешканці, вулички, бурштиновий напій.


Усі надіслані на конкурс роботи оцінюватиме експертне журі, до якого увійдуть професійні фотографи, мистецтвознавці та представники «Львівської пивоварні».

Після завершення фотоконкурсу найкращі роботи експонуватимуть на фотовиставці «Моя вулиця особлива», яка відбудеться у старих приміщеннях Львівської пивоварні.

Вимоги до оформлення фоторобіт, докладну інформацію про перебіг фотоконкурсу – на сайті www.lvivske.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *