ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра відбудеться фінальний турнір з міні-футболу серед старшокласників

|

Фінальний турнір з міні-футболу серед команд-переможців районних відбіркових змагань загальноосвітніх шкіл Львова відбудеться завтра в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. Про це повідомляють прес-служба ЛКО «Молодий народний рух».

Нагадаємо, що 9 – 16 квітня учні 9-10 класів загальноосвітніх шкіл Львова взяли участь у відбіркових іграх у всіх шести районах Львова, за результатами яких до фіналу потрапили команди: Шевченківський р-н – ЗОШ №99, Франківський – спеціальна СШ №2, Галицький – Львівська академічна гімназія, Залізничний – ЗОШ №60, Личаківський – НВК «Школа», Сихівський – НВК «Софія».

Фаворитів фінальних змагань нагородять кубком та грамотами управління освіти Львівської міськради, а також члени команди матимуть можливість безкоштовного оздоровлення на березі Азовського або Чорного моря.

Організатором IV міського турніру з міні-футболу є МГО «Молодий народний рух» за підтримки ЛМО Народного руху України, управління у справах сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Львівської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *