ОСТАННІ НОВИНИ

БЮТ подав на Пукшина до суду

|

Блок Юлії Тимошенко вимагає в Голосіївському районному суді Києва зобов’язати заступника глави Секретаріату Президента Ігоря Пукшина спростувати звинувачення в корупційних діях фракції БЮТ у Верховній Раді та Кабінету Міністрів. Про це повідомив юрист БЮТ Володимир Пилипенко, передають «Українські новини».

Відповідний позов БЮТ подав у четвер, 17 квітня.

При цьому Пилипенко додав, що необґрунтовані заяви Пукшина впливають на репутацію блоку, особливо в період виборчої кампанії в Києві.

У своєму позові БЮТ вимагає в суді визнати недостовірною інформацію, поширену Пукшиним, а спростування її оприлюднити на офіційному сайті Президента.

Нагадаємо, 14 квітня заступник глави Секретаріату Президента Ігор Пукшин заявив про корупційні дії фракції БЮТ в Раді і Кабінету Міністрів.

Він заявив, що корупційні інтереси Кабміну під керівництвом прем’єр-міністра Юлії Тимошенко і фракції блоку її імені проявляються при голосуванні за проекти законів, коли вигідні для БЮТ рішення підтримуються фракціями, які не входять в коаліцію.

Пукшин також вважає деякі акти Кабміну прийнятими на користь структур або окремих осіб, які є членами БЮТ або мають тісні відношення з блоком.

Раніше прем’єр-міністр Юлія Тимошенко звинуватила Пукшина у супроводженні судових позовів мера Києва Леоніди Черновецького про неприпустимість проведення дострокових виборів Київського міського голови і Київської міськради, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *