ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудуться урочистості з відзначення 75-ої річниці створення товариства глухих

|

Львівська міська територіальна організація «Українське товариство глухих» відзначає 75-річчя від заснування Українського товариства глухих. Урочисті заходи проходитимуть з 18 до 20 квітня. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради

Для організації святкування ювілею товариства глухих з міського бюджету було виділено 57 тисяч гривень. Зокрема 17 тисяч гривень піде на святкування і 40 тисяч на придбання подарунків. А для спільного святкування події товариство запросить людей із вадами слуху також із Польщі.

Очікується, що в недільних урочистостях участь візьме й міський голова Львова Андрій Садовий, начальник управління соціального захисту Наталія Федорович та депутати Львівської міської ради.

З-поміж заходів, які заплановані на неділю, відбудеться концерт, який організовують члени товариства глухих. А для найбільш активних членів товариства, тих, хто допомагає в організації святкування та перекладачів, вручать подарунки, серед яких 35 мобільних телефонів та 100 стартових пакетів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *