ОСТАННІ НОВИНИ

У Миколаївському районі «Хенкель» будує завод з виробництва сухих будівельних сумішей

|

Освячення території майбутнього заводу з виробництва сухих будівельних сумішей Ceresit компанії “Хенкель Баутехнік Україна” відбулося сьогодні біля райцентру Миколаїв. Також відбулося урочисте закладення капсули з грамотою про початок будівництва заводу, яку підписали генеральний директор компанії Володимир Соха, заступник голови Львівської ОДА з питань розвитку інфраструктури, промисловості, транспорту і зв’язку Тарас Федак, міський голова Миколаєва Богдан Гук.

Як поінформував Володимир Соха, завод мають збудувати до кінця цього року. Генпідрядником будівництва виступає компанія “Комфортбуд». Загальні інвестиції в завод складуть 10-12 млн євро, термін окупності – 4-5 років.

За словами Сохи, Миколаїв був обраний тому, що тут є сировинна база та працівники. На заводі буде працевлаштовано 100-150 жителів Миколаєва. Також Соха поінформував, що уже існує попередня домовленість про співпрацю з Миколаївським цементним заводом.

Уже у 2009 році завод має вийти на повну потужність, виробництво сумішей сягатиме 180-200 тис. тонн сумішей в рік, передає Zaxid.net.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *