ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко просить священиків помолитися за український політикум

|

Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко звернулася до священнослужителів усіх конфесій з проханням відслужити молитву за єдність українського політикуму. Як передає кореспондент УНІАН, таке прохання вона висловила сьогодні під час зустрічі з представниками Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

«Я від імені уряду, Президента та інших політичних сил хочу звернутися до вас з проханням помолитися за єдність і згоду політикуму країни під час вирішення ключових питань, тому що розбрат – це сьогодні найбільше зло», – сказала прем’єр-міністр.

Вона зазначила, що нині згоди немає «всередині кожної фракції, всередині опозиції, всередині коаліції, у тому числі демократичної».

Прем`єр-міністр попросила відслужити молитву в усіх конфесіях, представлених у складі Всеукраїнської ради церков і релігійних організацій.

«Я думаю, якщо ви не пошепчете і не помолитеся, нічого не буде. Тому я прошу окремо і за всіма конфесіями, тому що кожна фракція – багатоконфесійна, і всі є вашими вірянами. Давайте наші зусилля об`єднаємо», – сказала прем`єр-міністр.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *