ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські школярі почали змагатися у турнірі з міні-футболу

|

З 9 по 22 квітня учні 9-10 класів загальноосвітніх шкіл Львова братимуть участь у турнірі з міні-футболу, який проводить МГО «Молодий народний рух», повідомляють організатори.

Як повідомив голова організації Ігор Мартинюк, цей захід відбувається четвертий рік поспіль і має на меті не лише популяризацію здорового способу життя та фізичний розвиток підлітків, але й сприяє формуванню командного духу.

Змагання відбуваються поетапно: спершу проходять відбіркові тури у кожному районі Львова, по завершенню яких команда-переможець з району потрапить на фінальний турнір, який відбудеться 22 квітня у Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини (вул.Вахнянина, 29).

Фаворитів фінальних змагань буде нагороджено кубком та грамотами управління освіти Львівської міськради, а також члени команди матимуть можливість безкоштовного оздоровлення на березі Азовського або Чорного моря.

На сьогодні відбіркові змагання пройшли у трьох районах Львова: Шевченківському – першість здобула команда СЗШ №99, Франківському – спеціальна СШ №2, та Галицькому – Академічна гімназія ім. В.Симоненка. Команди нагородили медалями та грамотами учасника футбольного турніру. У решту районах ігри пройдуть 11 квітня – у Залізничному (СЗШ №77), 14 квітня – у Личаківському (ЦТДЮГ), 16 квітня – у Сихівському р-ні (Сихівська гімназія).

Турнір з міні-футболу відбувається за підтримки ЛМО Народного руху України, управління у справах сім’ї, молоді та спорту та управління освіти Львівської міськради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *