ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська залізниця розпочала місячник боротьби із «зайцями»

|

Першого квітня на Львівській залізниці стартував місячник посиленого контролю за безквитковим проїздом пасажирів та збільшення доходних надходжень у приміському пасажирському сполученні, повідомляє прес-центр Львівської залізниці.

Виходячи з такою ініціативою, компанія має за мету збільшити надходження та поліпшити якість обслуговування пасажирів у приміському сполученні.

У рамках акції залізничники перевірятимуть наявність проїзних документів у пасажирів, організують оголошення через гучномовці на вокзалах та в поїздах, що курсують у приміському сполученні, оповіщення про проведення місячника та оголошуватимуть про проведення рейдів з виявлення пасажирів, котрі намагатимуться скористатися послугами залізничного транспорту, не маючи на це відповідних проїзних документів.

Протягом місяця залізничники посилять контроль за роботою турнікетної системи станції «Львів», проведуть низку заходів, що повинні перешкоджати проведенню несанкціонованої торгівлі в поїздах приміського сполучення.

Також Львівська залізниця організовуватиме раптові перевірки для виявлення пасажирів без квитків і посилить супровід приміських поїздів працівниками транспортної міліції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *