ОСТАННІ НОВИНИ

Дитячі письменники відвідають сиротинці Львівщини

|

Стартував спільний проект молодіжної християнської організації „Витанія” зі Львова та київського видавництва „Грані-Т”, у рамках якого дитячі письменники відвідуватимуть сиротинці та даруватимуть свої книжки дітям, повідомляє громадська організація «Витанія».

Сьогодні в сиротинець у Бірках, коло Львова, яким опікуються сестри згромадження «Мілес Єзу», завітала письменниця Марина Павленко. Авторка зустрілася із сімнадцятьма дівчатками, що виховуються у сиротинці, прочитала їм одну із своїх казок, а також відповіла на усі їхні запитання, яких було чимало.

М. Павленко наголосила на тому, що кожна дитина має свої чудові таланти, які обов’язково потрібно використовувати та розвивати. А по завершенню зустрічі подарувала свої книжки з автографами для бібліотеки сиротинця і побажала діткам побільше читати. Відтак, кожна дитина отримала по дві книжки різних авторів із дитячої серії видавництва «Грані-Т».

«Із цієї акції, – запевнив голова МХО «Витанія» Тарас Яценко, – розпочався довготривалий проект київського видавництва «Грані-Т» та нашої організації, у рамках якого відомі українські письменники, що пишуть для дітей, щомісяця відвідуватимуть сиротинці та інтернати Львівщини, спілкуватимуться із дітьми та даруватимуть їм свої книжки. Приїжджатимуть як дуже відомі, вже «розкручені» письменники, так і молоді, менш відомі, але не менш талановиті».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *