ОСТАННІ НОВИНИ

Правоохоронці затримали зловмисників, які вкрали 40 раритетних картин

|

У Львові правоохоронці затримали зловмисників, які місяць тому вдерлися до помешкання львів`янки та викрали в неї 40 картин, серед який коштовні раритетні роботи. Про це повідомляє відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС у Львівській області.

Злочинці вкрали раритетні картини, які перейшли постраждалій у спадок від покійного чоловіка-колекціонера. Серед картин були полотна Івана Труша, українського живописця-імпресіоніста . Згодом правоохоронці затримали трьох злочинців та вилучили у них частину картин. Крадії входили до злочинного угруповання, яке діяло на території України протягом 2-3 років. Двоє із затриманих, 26 – річні львів`яни. Один і з них непрацюючий, раніше вже засуджений, інший – студент одного з львівських університетів. Зараз вони знаходяться у слідчому ізоляторі.

78-літню жінку п о грабув али 13 березня. Грабіжники вдерлися до квартири потерпілої та зв’язали її липкою стрічкою. Літню жінку із тілесними ушкодженнями у важкому стані одразу госпіталізували. Потерпіла досі в лікарні і все ще не прийшла до тями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *