ОСТАННІ НОВИНИ

Кміть провів робочу ознайомчу зустріч з членами фракції ГП «Пора» в облраді

|

Микола Кміть, т.в.о. голови Львівської обласної державної адміністрації, сьогодні зустрівся з членами фракції ГП «Пора». За повідомленням прес-служби ЛОДА, зустріч мала робочий ознайомчий характер.

Спілкуючись з депутатами, Микола Кміть зазначив, що абсолютно відкритий для діалогу з усіма політичними партіями, що представлені в обласній раді. «У мене вже відбулися зустрічі з депутатами від «Нашої України», БЮТу та УНП. Я вважаю, що таке спілкування є корисним для усіх і хочу наголосити на тому, що чекаю від депутатських груп пропозицій, щодо вирішення соціально-економічних проблем Львівщини», – повідомив керівник області.

Також Микола Кміть проінформував присутніх депутатів, що готується аналіз роботи усіх районів Львівщини за підсумками роботи за перший квартал цього року. У тих територіях, де керівники не справляються з поставленими перед ними завданнями, буде проведено кадрове підсилення.

Крім того, депутати разом з керівником області обговорили низку інших проблем: підготовку Львівщини до проведення чемпіонату з футболу Євро-2012, функціонування та розвиток львівського іподрому, низький рівень фінансування галузі спорту, проблему виселення мешканців з гуртожитків, необхідність змін до закону України «Про місцеве самоврядування» та інші важливі питання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *