ОСТАННІ НОВИНИ

Після рішення суду антитимошенківська рекламна «чорнуха» у Львові зникла

|

Учора з львівських вулиць остаточно зникли біл-борди, у яких достатньо специфічно коментували сто днів роботи діяльності уряду Юлії Тимошенко. Біл-борди було виконано у чорній кольоровій гамі, відповідними були й тексти.

Як повідомили «Львівський портал» в обласній організації БЮТ, їм так і не вдалося виявити замовника розміщення антитимошенковської «чорнухи», хоча відомо, що сліди замовників губляться у столиці.

Усього, за даними бютівців, у Львові було розміщено кілька десятків таких біл-бордів, найбільше з них – у районі вокзалу.

Як уже повідомляли раніше, учора Господарський суд Києва постановив заборонити недобросовісну рекламу на біл-бордах, яка містить перекручену та недостовірну інформацію щодо діяльності уряду. Відповідне рішення суд прийняв за клопотанням уряду, який звернувся до суду з вимогою про припинення порушень законодавства про рекламу. Відомості, що містяться в такій рекламі, зокрема щодо причетності уряду до підвищення цін, здійснення призову, інших аспектів діяльності уряду визнанні судом такими, що не відповідають дійсності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *