ОСТАННІ НОВИНИ

Міську раду пікетуватимуть з вилами, лопатами і сапками

|

Трудовий колектив ВАТ «Агрофірма «Провесінь» проведе завтра о 14 годині під стінами Ратуші мітинг-протест проти мовчання влади у справі силового захоплення агрофірми, яке сталося 15 березня. Як повідомляють організатори, понад 600 працівників агрофірми вийдуть до Львівської міської ради з вилами, лопатами, сапками, іншим сільськогосподарським знаряддям та продемонструють, що влада залишається байдужою до геноциду українського села.

Саме під назвою «Рейдерство «Провесні» – геноцид сільського господарства в Україні» пройде мітинг-протест, на якому виступлять представники трудового колективу, загонів самооборони «Провесні», представники УНА-УНСО, які охороняють агрофірму, сільськогосподарської та ветеринарної академій, об’єднання громадських організацій «Львівська громада», представники тепличних комбінатів України та інших сільськогосподарських підприємств.

Організатори мітингу проведуть символічне поховання «сільського господарства» з легкої руки чиновників, які сприяють та не зупиняють рейдерські захоплення у Львові та в Україні. Натомість допомагають рейдерам «продавати» підприємства в обмін на грошове винагородження, незважаючи на зростаюче безробіття.

Окрім того, представники трудового колективу представлять громадськості міні-теплиці, що вирушать після мітингу до Києва, і будуть розташовані перед Кабінетом Міністрів та Адміністрацією Президента. У цих міні-теплицях чергуватимуть жінки зі створених на «Провесні» загонів самооборони і вирощуватимуть помідори та огірки, допоки Президент України та Прем’єр-міністр не зупинять ситуацію геноциду українських підприємств рейдерськими захопленнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *