ОСТАННІ НОВИНИ

Питання добудови терміналу вирішить спеціальна комісія

|

Комісія з фахівців єдиного в Україні інститут, що займається будівництвом аеропортів, упродовж двох тижнів вивчатиме доцільність побудови транзитного терміналу у Львівському аеропорту, що його запропонувала міська влада Львова. Про це сказав під час прес-конференції т.в.о. голови ЛОДА Микола Кміть.

«Зараз є узгоджена позиція із приводу розвитку аеропорту», – сказав він. За словами М. Кмітя, нещодавно було прийнято спільне рішення про те, що доцільність добудови терміналу вивчить згадана комісія. Якщо вона схвалить цю пропозицію, то тоді буде вирішено питання про те, хто і коли будуватиме цей термінал.

За словами М. Кмітя, розбудовувати термінал на летовищі треба, бо влітку аеропорт має проблеми із прийомом і відправкою пасажирів через замалу пропускну здатність.

Якщо пропозиція міста не буде підтримана, тоді розпочнеться будівництво великого терміналу на 2 млн. осіб. Будуватимуть його і здаватимуть чергами до 2009 року.

Нещодавно міська влада оприлюднила наміри за власні кошти збудувати проміжний термінал на львівському летовищі для поліпшення умов прийому пасажирів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *