ОСТАННІ НОВИНИ

Кадрові перестановки в ЛОДА будуть, коли Кміть перестане бути в.о

|

Т.в.о голови ЛОДА Микола Кміть не заперечує, що хоче провести певні кадрові перестановки, але поки що не може зробити цього з огляду на статус тимчасового виконувача обов’язків. Це випливає із його слів, сказаних під час сьогоднішньої прес-конференції.

При цьому М.Кміть зауважив, що навіть якби мав таке право, то почекав би ще кілька тижнів, аби досконало розібратися із роботою всіх відділів ЛОДА, адже їх робота впливає на роботу начальників управлінь і заступників.

Поки що зроблено дві кадрові перестановки, та й ті не до кінця – призначено голову Сколівської РДА, а голова Стрийської районної адміністрації сам подав у відставку, і зараз ця заява перебуває на розгляді у Кабміні.

Зараз новий керівник розбирає роботу відділів – і це триватиме ще до кінця місяця. Також він сподівається, що найближчим часом вже буде вирішено питання із його призначенням повноцінним головою ЛОДА. Поки що документи перебувають в Кабміні на погодженні, і він не знає, у чому там справа. Але налаштований пан Кміть оптимістично – він побачив, що затвердження голів інших обласних адміністрацій відбувалося приблизно так само і сподівається, що найближчим часом питання буде вирішено.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *