ОСТАННІ НОВИНИ

Кашуба називає підвищення цін на проїзд у маршрутках незаконним

|

Голова Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області – радник голови Держкомпідприємництва України Ярослав Кашуба називає рішення виконкому про підвищення цін на проїзд у маршрутках незаконним, передає прес-служба представництва.

«Рішення міськвиконкому незаконне, бо це регуляторний акт. Відповідні служби міськвиконкому були зобов’язані підготувати відповідний аналіз регуляторного впливу (економічне обґрунтування), провести громадські слухання. Ми знаємо, що за це рішення не голосував міський прокурор А. Палюх, і це правильна позиція», – сказав він.

За словами Я. Кашуби, юридичне управління міської ради вкотре не дотримується регуляторного законодавства. Рішення про підвищення тарифів готували уже давно, і тому для представника Держкомпідприємництва незрозуміла позиція – чому не можна було, маючи час, зробити все згідно з чинним законодавством. Закон один для всіх.

«Представництво Держкомпідприємництва України у Львівській області обов’язково оскаржить вказане рішення міськвиконкому в прокуратурі», – наголосив Я. Кашуба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *