ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий назвав дії страйкарів-перевізників неправильними

|

Міський голова Львова Андрій Садовий вважає, що у Львові передовсім треба ремонтувати ті дороги, що ведуть до житла. Про це він сказав, журналістам, коментуючи сьогоднішню акцію протесту однієї з фірм-перевізників, яка вимагає від міської влади відремонтувати вулицю Пластову.

«У місті Львові – дуже багато доріг, а це тисячі кілометрів. Та насамперед повинні ремонтувати ті дороги, які ведуть до житла. А ремонтувати будь-які дороги взимку – абсурдно, оскільки в таких випадках разом із снігом зникає й асфальт» – сказав Андрій Садовий.

За словами Садового, «перевізнику запропонували нормальний, логічний шлях, а якщо хтось пробує на нас тиснути – це неправильно. Цікаво, чи «всі» вважають, що місто має ремонтувати ті дороги, де живуть багаті люди, стоять розкішні особняки, що коштують мільйони доларів, чи дороги до підприємств», – наголосив він.

Садовий також розповів, що підприємству, яке нині страйкує, було запропоновано, «нехай вони виділять свої кошти, а місто долучиться своїми. «Але це не означає, що є якийсь мішок грошей, і ми з нього їх видаємо. Ці кошти мають бути закладені в бюджеті», – зазначив мер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *