ОСТАННІ НОВИНИ

Парламент скасував закон про держзакупівлі

|

Верховна Рада скасувала чинний закон про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти і доручила Кабміну затвердити тимчасове положення про держзакупівлі. За ухвалення відповідного закону проголосували 440 народних депутатів, повідомляє кореспондент «proUA».

Законом доручається Кабінету Міністрів протягом двох тижнів внести до парламенту нову редакцію закону про держзакупівлі.

Крім того, уряд має затвердити тимчасове положення про держзакупівлі на основі положень закону про держзакупівлі в редакції, яка діяла станом на 17 листопада 2004 року, за винятком тих статей, які суперечать вимогам Світової організації торгівлі.

Крім того, парламент 415 голосами скасував законопроект «Про внесення змін до Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти», ухвалений в першому читанні в лютому поточного року.

Нагадаємо, 12 лютого парламент ухвалив в першому читанні проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про закупівлю товарів, робіт і послуг за державні кошти». Законопроектом пропонувалося підняти мінімальну вартість товарів і послуг з 20 тис. до 80 тис.грн., вартість робіт – з 50 тис. до 300 тис.грн.

У першому читанні за документ проголосували 282 депутати – фракції Партії регіонів, Компартії, БЮТ.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *