ОСТАННІ НОВИНИ

Вбивць по резонансних злочинах треба шукати в межах Львівщини – Баганець

|

Прокурор Львівської області Олексій Баганець вважає, що виконавців та замовників переважного числа резонансних вбивств минулих років у Львові варто шукати на території Львівської області. Про це він сказав сьогодні під час брифінгу.

«На підтвердження моєї версії про те, що вбивць далеко шукать не треба, а на території Львівської області говорить те, що у двох умисних вбивствах застосовували одну й ту ж зброю, хоча між ними був великий часовий проміжок. Це говорить про те, що нам з міліцією треба займатися розкриттям цих злочинів і шукати вбивць та їх замовників у Львівській області» – сказав він.

За словами прокурора, він звернув увагу на те, що резонансних вбивств лише в двох в злочинах – проти Сенчука та Полуситка – зброю залишили. «А у всіх інших зброя не скинута, і говорить про те, що ці вбивства вчинені кілерами, можливо й іноземними, не приходиться, бо ця зброя залишилася на території області і може в будь-який момент бути застосована» – підкреслив прокурор Львівської області.

Водночас, коментуючи перебіг слідства по справах Сенчука та Дацка, О.Баганець зауважив, що є певні перспективи, однак говорити про те, що ці злочини будуть незабаром розкриті, не доводиться.

Але після цього прокурор зауважив, що поміж умисних вбивств, що мали великий суспільний резонанс, представники міліції та прокуратури виокремили два, які мають найбільші перспективи розкриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *