ОСТАННІ НОВИНИ

Кубок Європи з кікбоксингу проведуть у Львові у квітні

|

Клуб професійних видів єдиноборств «ЮНІОН» спільно з Європейською федерацією кікбоксингу ISKA-Europe та Українською спортивною кікбоксерською асоціацією ISKA проведе Кубок Європи з кікбоксингу 12 – 13 квітня. Про це повідомили «Львівському порталу» організатори турніру.

Офіційна церемонія відкриття турніру відбудеться 12 квітня, за участю офіційних представників Львівської міської ради та Львівської обласної державної адміністрації. Після цього проведуть попередні поєдинки, наступного дня відбудуться фінальні поєдинки, церемонія нагородження, а по закінченні – гала-вечір.

Турнір є офіційним європейським стартом і основним етапом підготовки та відбору багатьох європейських збірних команд до чемпіонату світу, який відбудеться 19 – 24 серпня в місті Оломоуц (Чехія). Захід проводитимуть серед усіх вікових груп – дітей, юніорів, кадетів та дорослих та з усіх видів кікбоксингу – семі-контакт, лайт-контакт, фул-контакт, лоу-кік, тай-боксинг та музичні форми.

Крім української національної збірної та спортивних клубів з України, участь у турнірі візьмуть спортсмени Австрії, Німеччини, Польщі, Франції, Угорщини, Італії, Молдови, Литви, Данії, а також Ірану, Нігерії та Лівану.

Захід проводять у співпраці з навчально-реабілітаційним центром «Джерело». У рамках турніру надаватимуть допомогу дітям з ДЦП та іншими неврологічними розладами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *