ОСТАННІ НОВИНИ

Байкери підвищуватимуть рівень обізнаності населення Львівщини у питаннях євроатлантичної інтеграції

|

Інформаційно-правовий Центр «Наше право» розпочав на Львівщині реалізацію проекту „Підвищення обізнаності громадськості з питань європейської та євроатлантичної інтеграції”. Як повідомили у центрі «Наше право», для підтримки проекту заплановано провести мотопробіг байкерів за маршрутом „Львів – Янів – Івано-Франкове – Новояворівськ – Яворів”.

Проект охопить жителів Львівської та Волинської областей. Його метою є підвищення рівня обізнаності населення цих областей у питаннях європейської та євроатлантичної інтеграції шляхом проведення інформаційних кампаній, сприяння поширенню інформації локальними мас-медіа, роботи із молоддю, студентами та НГО областей.

Проектом, зокрема, передбачено проведення на головних площах містечок і селищ Львівської області фестивалів, вікторин, інтерактивних конкурсів з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, проведення для журналістів та редакторів локальних медіа Львівської та Волинської областей семінару щодо висвітлення питань європейської та євроатлантичної інтеграції у місті Луцьку,

проведення у Львові першої студентської олімпіади з питань європейської та євроатлантичної інтеграції, виготовлення листівок та підготовка інформаційних стендів на тематику Європейського Союзу та НАТО.

Проект здійснюється за фінансової підтримки Європейської програми Міжнародного фонду „Відродження”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *