ОСТАННІ НОВИНИ

ЛОО УНП вимагає позбавити Галину Юрків повноважень депутата облради

|

Депутат від фракції УНП Володимир Гнатишин на сьогоднішній сесії Львівської обласної ради зачитав рішення Ради Українського Народного Блоку Костенка та Плюща від 24 лютого 2008 року, яким достроково припинено повноваження депутата Львівської обласної ради Галини Михайлівни Юрків. Про це повідомляє прес-служба ЛОО УНП.

Як йдеться у повідомленні, 6 березня ЛОО УНП здійснила подання вищезгаданого рішення Ради Блоку до Львівської обласної територіальної комісії, яка на своєму засіданні 11 березня відхилила подання та відмовилась провести реєстрацію наступного за списком кандидата в депутати від Блоку у Львівську обласну раду.

При цьому у винесеній Постанові Львівської обласної ТВК не було вказано законної мотивації відхилення подання ЛОО УНП. З огляду на це Львівська обласна організація УНП не погоджується із зазначеною Постановою та вважає дії Львівської обласної територіальної виборчої комісії незаконними.

ЛОО УНП вимагає від Львівської обласної ради вважати повноваження депутата Львівської обласної ради Галини Юрків припиненими з моменту прийняття відповідного рішення вищим керівним органом Блоку, а від Львівської обласної ТВК – зареєструвати наступного за списком кандидата у депутати від Блоку у Львівську обласну раду. Для реалізації цієї вимоги ЛОО УНП звернулася 14 березня в Галицького районного Суду міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *