ОСТАННІ НОВИНИ

Парубій наїхав на Портнова за УПА

|

Депутат Верховної Ради від НУНС Андрій Парубій сподівається, що позиція депутата Андрія Портнова щодо підтримки законопроекту про державне визнання УПА не є позицією всього блоку, передає прес-служба депутата.

“Сподіваюсь, що це не позиція БЮТу загалом, а персональна позиція Портнова. Але навіть якщо окремий депутат-бютівець вважає, що законопроекти про УПА та Голодомор є “провокацією Банкової”, то це свідчить, що цей депутат глибоконе розуміє мотивів, які привели нас в політику. Він не усвідомлює, щов питаннях захисту національної пам’яті на компроміси йти не можна” – сказав А.Парубій.

Народний депутат зазначає, що Для Президента та “Нашої України” захист української ідентичності та національної пам`яті є «найважливішим політичним пріоритетом незалежно від політичної кон`юнктури та вигоди».

«Я вважаю, що законодавче визнання УПА – це найголовніше завдання для парламенту цього скликання.Тому ми продовжимодіяльність спрямовану на визнання УПА незалежно від українофобських істерик депутатів будь-якої фракції» – підкреслив А.Парубій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *