ОСТАННІ НОВИНИ

Через борги «Львівтеплоенерго» не отримало лімітів газу на другу декаду березня

|

ЛКП «Львівтеплоенерго» не отримало лімітів газу на другу декаду березня через борги, повідомляє прес-центр ДК «Газ України». За даними «Газу України», борг львівських тепловиків з початку опалювального сезону 2007-08 рр. сягнув 52,8 млн. грн., а рівень розрахунків не перевищує 51%.

Загалом через значну заборгованість за природний газ, спожитий протягом опалювального сезону 2007-08 рр., ДК «Газ України» не виділила на другу декаду березня обсягів природного газу 131 підприємству ТКЕ. Загальна сума заборгованості підприємств ТКЕ в Україні за спожитий протягом опалювального сезону 2007-08 рр. (з 1.10.2007 р.) природний газ становить 2,160 млрд. грн., а рівень розрахунків – 57%.


ДК «Газ України» й надалі виділятиме обсяги природного газу для забезпечення тепловою енергією медичних та дитячих установ, будинків для людей похилого віку тощо.

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2001 р. №1729, забезпечення споживачів природним газом здійснюється за умови стовідсоткових розрахунків за нього.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *