ОСТАННІ НОВИНИ

Говірко продав акції ТКС

|

Депутат облради і співвласник холдингу «ТКС» Володимир Говірко продав свою частку акцій компанії київському бізнесмену Ігореві Баленку, який є співвласником групи компаній «Фуршет». Про це повідомляє сайт akcyz.com.ua. Сума трансакції невідома.

“Ми підтверджуємо, що в нас з`явився новий акціонер – Ігор Баленко. Таким чином, сьогодні основними акціонерами холдингу виступають генеральний директор Іван Торський та Ігор Баленко, – цитує комерційного директора “ТКС” Ореста Сарахмана “Інтерфакс-Україна”. – У холдингу розцінюють це позитивно, тому що нас з Ігорем Баленком зв`язує співробітництво по проектах “ТКС”. Крім того, ми виступаємо партнерами в компанії “Сім днів”.

Панам Говірку і Торському належало по 39% акцій холдингу. Інші 22% акцій продані акціонерам у ході приватного розміщення глобальних депозитарних розписок на загальну суму $39,6 млн. улітку 2007 року, – відзначив Сарахман.

Минулого місяця між Говірком і Торським стався конфлікт, внаслідок якого Говірко поранив Торського з вогнепальної зброї. За цим фактом прокуратура області порушила кримінальну справу.

Основним акціонером Clubhouse Group Holdings, що розвиває готельну мережу “Сім днів”, виступає співвласник роздрібної мережі “Фуршет” Баленко, молодшим партнером – “ТКС” Торський.

Холдинг “ТКС” заснований у 1998 році як диверсифікована група компаній із продажу товарів повсякденного попиту й надання інших послуг курортним закладам Трускавця. У секторі нерухомості компанія працює з 2003 року. Зараз холдинг здійснює діяльність у Трускавці, Львові, Дрогобичі, Бориславі (Львівська обл.) і Нововолинську (Волинська обл.). У його портфель входять 17 проектів у різних сегментах нерухомості різного ступеня готовності загальною площею 248 тис. кв. м, із яких 138 тис. кв. м відведені під комерційний і приблизно 110 тис. кв. м – під житловий девелопмент.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *