ОСТАННІ НОВИНИ

Податкова вишукує порушників зарплатного законодавства

|

Станом на перше березня працівники податкової області провели 160 перевірок суб’єктів господарської діяльності – фізичних осіб, які виплачували заробітну плату з порушенням чинного податкового законодавства, передає сайт ДПА у Львівській області.

За результатами проведеної роботи донараховано 650 тис. грн. податку з доходів фізичних осіб та штрафних санкцій. До бюджету надійшло 287 тис. грн. Унаслідок проведених перевірок виявлено 33 випадки виплати заробітної плати СГД-фізичними особами за рахунок “тіньових коштів”, 21 випадок надання матеріальних та соціальних благ без утримання податку.

Проведено 264 перевірки підприємств, установ, організацій, які виплачували заробітну плату з порушенням діючого податкового законодавства. За результатами проведеної роботи донараховано 830,4 тис. грн., до бюджету надійшло 626,4 тис. грн. За результатами проведених перевірок виявлено 108 випадків надання матеріальних та соціальних благ юридичними особами без утримання податку з доходів фізичних осіб.

З початку року погашено заборгованість по виплаті заробітної плати у сумі 1,5 млн. грн., додатково надійшло податку з доходів фізичних осіб у сумі 224,3 тис. грн. Передано 14 інформаційних матеріалів у прокуратуру для відповідного реагування.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *