ОСТАННІ НОВИНИ

Польські ландшафтні архітектори досліджують «Знесіння»

|

Упродовж п’яти днів парк «Знесіння» досліджуватимуть 29 польських студентів –ландшафтних архітекторів, у рамках розвитку українсько-польських взаємовідносин, партнерства та співпраці. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради

Одне з основних завдань співпраці – збереження парку від несанкціонованих забудов, автомобільних заїздів, підпалів та інших руйнівних впливів на ландшафт парку, цінної перлини нашого міста.

Як зазначив викладач Люблінського католицького університету Войцех Янущик, «входження забудови у парк погіршує з естетичного погляду його краєвиди для відвідувачів. У Польщі ситуація з парками приблизно така ж, як в Україні, проведення чемпіонату ЄВРО мало б поліпшити ситуацію», – зазначив він.

Студенти Католицького університету імені Івана Павла ІІ, що в місті Любліні, приїхали з метою обміну досвідом у галузі охорони ландшафтів. Молоді ландшафтні архітектори отримають теоретичну інформацію про стан парку загалом, а також зможуть практично застосувати свої напрацювання.

За результатами дослідження польські студенти розроблять комплексне бачення парку«Знесіння».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *