ОСТАННІ НОВИНИ

Відтепер отримати дозвіл на торгівлю в МАФах можна за 13 днів

|

Отримати дозвіл на підприємницьку діяльність у малих архітектурних формах у Львові відтепер підприємці зможуть швидше та за спрощеною системою, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Зокрема, зменшився перелік документів, які підприємці мають подавати в управління «Дозвільний офіс». Крім того, підприємці мають дві форми подання документів для отримання висновку від відповідних управлінь. Перша з них – потрібно окремо подавати документи для отримання висновку управління архітектури про відповідність МАФа погодженому проекту (за 5 днів, вартістю 166 гривень), для продовження договору оренди землі (здійснюється за 14 днів безкоштовно) та для отримання дозволу на торгівлю (за 5 днів, оплата – 255 або 340 гривень, залежно від розташування).

Друга форма – альтернативна пришвидшена схема проходження документів за принципом організаційної єдності. Підприємець один раз подає 14 документів у три управління відразу. Також скорочено термін видачі висновку про відповідність МАФа погодженому проекту – з 10 до 5 днів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *