ОСТАННІ НОВИНИ

Парламентарі так і не досягли компромісу

|

На засіданні погоджувальної ради лідерів фракцій і керівників парламентських комітетів не досягнуто домовленості щодо розблокування роботи Верховної Ради, повідомляє УНІАН.

Під час засідання Погоджувальної ради спікер Арсеній Яценюк, звертаючись до представників фракції Партії регіонів, запитав, чи готова фракція підтримати проект постанови, запропонований у п’ятницю робочою групою, де мовиться, що рішення про вступ України в НАТО ухвалюється Верховною Радою за результатами референдуму.

Янукович відповів, що фракція Партії регіонів готова підтримати проект постанови, запропонований робочою групою в четвер, який майже ідентичний за змістом, але в ньому немає формулювання про ухвалення рішення Верховною Радою.

Янукович також запропонував провести збори депутатів, щоб обговорити питання стосовно проекту постанови щодо НАТО.

У відповідь Яценюк зазначив, що це не вирішить питання, оскільки цю проблему можна вирішити тільки у форматі керівників фракцій.

У результаті ніяких домовленостей досягнуто не було, і Яценюк попросив голів фракцій залишитися для проведення консультацій, а голів комітетів залишити засідання.

Нагадаємо, сьогодні спікер Арсеній прогнозував, що парламент може о 16.00 відкрити пленарне засідання.

Зараз представники Партії регіонів блокують трибуну парламенту. У залі знову антинатівські кульки і державні прапори, передає proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *