ОСТАННІ НОВИНИ

Молодь знову запрошують пройти практику у німецькому Бундестазі

|

П`ятеро молодих українців у 2009 році в рамках Міжнародної парламентської практики знову отримають можливість пройти практику у німецькому Бундестазі, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Закордонну практику фінансуватиме німецький парламент, і триватиме вона п`ять місяців: з 1 березня до 31 липня 2009 року. Програма розрахована на претендентів віком до 30 років, що цікавляться політикою і прагнуть займати активну позицію у громадському житті України (парламент, уряд, спілки, медіа, партії, вищі навчальні заклади). Передумовами участі є завершена вища освіта та дуже добре володіння німецькою мовою.

На початку програми учасники отримають від адміністрації Німецького Бундестагу, Берлінських університетів, а також від політичних фондів та фракцій Бундестагу загальну інформацію для розуміння політичного життя Німеччини і парламентської роботи. Після цього учасники програми пройдуть практику в офісах депутатів Бундестагу в якості їх помічників, що сприятиме набуттю широких практичних навичок та вражень про функціонування парламенту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *