ОСТАННІ НОВИНИ

«Модна країна» представлятиме Львівщину на чемпіонаті України з брейн-рингу

|

Змагання ювілейного V Відкритого чемпіонату Львівської області з брейн-рингу, пройшли цими вихідними у Львові. Як повідомляє прес-служба Львівської обласної ліги інтелектуальної творчості, участь у змаганнях взяла 51 команда із Рівненської, Житомирської, Чернівецької, Львівської областей та Києва.

Вперше перемогу в турнірі такого масштабу здобула збірна команда районів Львівської області «Модна країна», яка у фіналі переконливо здолала опір більш іменитого суперника – львівського «Валідолу-Оболоні».

Серед тих, хто «склав зброю» перед «Модною країною» на дорозі до фіналу, – і найкраща інтелектуальна команда Західної України останніх років «Алькоцентавра» (м. Рівне). На третю призову сходинку в змаганнях піднялася львівська команда «Металопрокат». В індивідуальному турнірі «Прудкий палець» (на найшвидшу реакцію кнопкарів) переміг Олександр Голомах (Житомир).

Переможець чемпіонату області отримав право представляти Львівщину на чемпіонаті України з брейн-рингу, що пройде 19 – 20 квітня 2008 року в Кіровограді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *