ОСТАННІ НОВИНИ

СКБ «Дністер» проведе збори акціонерів

|

20 березня відбудуться загальні збори акціонерів СКБ «Дністер». Про це йдеться в офіційному повідомленні банку.

Серед питань порядку денного – звіт правління та спостережної ради за підсумками діяльності ВАТ СКБ “Дністер” у 2007 р., затвердження фінансових результатів роботи ВАТ СКБ «Дністер» у 2007 р., розподіл прибутку банку за 2006, 2007 роки та прийняття рішення з питання виплати дивідендів.

Крім того, акціонери обговорять і затвердять основні напрями роботи банку на 2008 рік та мають намір внести зміни до внутрішніх положень, затвердження яких належить до компетенції Загальних зборів акціонерів.

Реєстрація учасників зборів – з 10.00 до 11.00, 20 березня 2008 р. за місцем проведення зборів. Для реєстрації акціонерам необхідно мати документ, що посвідчує особу, для представників акціонерів – документ, що посвідчує особу та доручення, оформлене згідно з чинним законодавством.

Пропозиції щодо включення додаткових питань до порядку денного акціонери можуть скеровувати не пізніше, ніж за 30 днів до дати проведення зборів, правлінню або корпоративному секретарю банку за юридичною адресою банку в письмовому вигляді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *