ОСТАННІ НОВИНИ

Завтра у Львові розпочнуться ювілейні змагання з брейн-рингу

|

Змагання ювілейного V Відкритого чемпіонату Львівської області з брейн-рингу пройдуть у Львові 1-2 березня. Про це повідомляє прес-служба ЛОЛІТ.

Організатори чемпіонату: ЛОЛІТ – Львівська обласна ліга інтелектуальної творчості, Управління у справах сім’ї та молоді Львівської облдержадміністрації, Львівська міська рада, Центр творчості дітей та юнацтва Галичини.

Цього року за титул найшвидшої інтелектуальної команди Західної України боротимуться команди п’яти регіонів держави, і вперше – представник столиці України (збірна команда Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут»). Окрім представників Львівщини, найбільше – 6 команд – делегує на чемпіонат Чернівецька область, 4 – Рівненська область, 3 – Житомирська область. Загалом за чемпіонський титул змагатимуться 54 команди.

Окрім призів та почесного кубка, переможець отримає право представляти Львівщину на чемпіонаті України з гри брейн-рингу, що пройде 19-20 квітня цього року в Кіровограді.

Відбіркові змагання відбудуться 1 березня в Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини. Реєстрація – о 12 годині, опісля чого розпочнуться змагання. Фінальна частина відбудеться 2 березня в клубі «Пікассо».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *