ОСТАННІ НОВИНИ

Під час операції «Автомобіль» ДАІшники виявили 14 нелегальних автомобілів

|

На території Львівської області з 25 лютого розпочалася операція „Автомобіль”, мета якої є виявлення транспортних засобів, що нелегально потрапили на територію країни. За два дні роботи ДАІшники виявили вже 14 нелегальних авто. Про це повідомляють у ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області.

Для допомоги львівським працівникам ДАІ на Львівщину прибули п’ять екіпажів державтоінспекторів з Івано-Франківщини та три екіпажи спецпідрозділу „Кобра”.

Як повідомив начальник першого міжрайонного відділу ДАІ при ГУ МВСУ майор міліції Богдан Мицак, правоохоронці затримали автомобіль марки BMW X-5 з київськими номерами, що перебував на одній з львівських станцій технічного обслуговування. Виявилось, що автівка була в базі даних розшуку Інтерполу з 2004 року. Наразі транспортний засіб перебуває на арештмайданчику, з’ясовуються обставини за яких він потрапив до Львова.

Також неподалік міста, в селі Сокільники, у дворі місцевого жителя було виявлено аж 13 автомобілів, переважно марки Mersedes. Більшість з них були розібрані, а на трьох були знищені номери кузовів. Жодних документів на автомобілі власник, що представився приватним підприємцем, не мав, що свідчить про їх контрабандне перевезення на територію України.

Операція триватиме до п’ятого березня цього року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *