ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник ще не знає, що радитиме Президенту

|

Екс-голова Львівської обласної державної адміністрації, а від сьогодні радник Президента України Петро Олійник наразі не знає, що конкретно він радитиме Президентові. «Вийшов Указ Президента, і я буду виконувати свої функціональні обов ’ язки. Я є фахівцем з регіональної політики, був міським головою та головою облдержадміністрації. Радитиму те, що буде визначено моїми посадовими інструкціями, і колом обов ’ язків, які визначить Президент», – зазначив у коментарі «Львівському порталу» Петро Олійник.

Що ж стосується порад Президентові стосовно вибору наступника на посаді керівника Львівської облдержадміністрації, то Петро Олійник заявив, що готовий допомогти порадою Главі держави, якщо це буде визначено його новими посадовими обов ’ язками. «Я є членом партії «Народний союз «Наша Україна», почесним головою якої є Президент, радником Президента, і я переконаний, що сьогодні в нас є перспектива співпраці», – наголосив Петро Олійник.

Він також повідомив, що залишається керівником Львівської обласної організації політичної партії «Народний союз «Наша Україна». «Я провів партійну конференцію, яка висловила мені довіру. Це для мене велике щастя. Я залишаюся керівником регіональної партійної організації», – зазначив новопризначений радник Президента.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *