ОСТАННІ НОВИНИ

Онищенка не звільнили з посади першого заступника командувача ВПС

|

Військовий апеляційний суд Центрального регіону відмовився звільнити обвинуваченого у справі про катастрофу літака на аеродромі «Скнилів» (Львів) Сергія Онищенка з обійманої ним посади першого заступника командувача Військово-повітряних сил.

Про це журналістів повідомив адвокат підсудного у справі Віктора Стрельникова Василь Діденко, передають «Українські новини».

«Суд не бачить підстави для задоволення клопотання», – сказав Діденко.

Раніше з таким клопотанням звернувся представник 44 потерпілих.

Під час Скнилівської трагедії Онищенко обіймав посаду командувача 14 авіаційним корпусом ВПС.

Нагадаємо, у понеділок Військовий апеляційний суд Центрального регіону почав розгляд справи по суті щодо обвинувачення чотирьох колишніх генералів ВПС у причетності до авіакатастрофи на аеродромі «Скнилів», яка сталася в 2002 році і спричинила загибель близько 80 людей.

Обвинувачуються колишній генерал-полковник ВПС Віктор Стрельников, що був заступником командувача ВВС, генерал-лейтенант Олександр Балашенко, колишній заступник начальника бойової підготовки ВПС, генерал-майор Володимир Алексєєв і колишній командувач 14 авіаційним корпусом ВПС Сергій Онищенко.

У липні 2002 року на аеродромі «Скнилів» у Львові під час авіашоу розбився військовий літак Су-27, внаслідок чого на місці загинули 74 людини, 3 померли в лікарні і постраждали 292 людини, повідомляє proUA.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *