ОСТАННІ НОВИНИ

Кашуба незадоволений роботою чиновників міськради щодо підготовки регуляторних актів

|

Голова Представництва Держкомпідприємництва у Львівській області Ярослав Кашуба незадоволений роботою чиновників Львівської міської ради щодо підготовки регуляторних актів. Про це повідомляє прес-служба Держкомпідприємництва.

Як повідомив голова Представництва Держкомпідприємництва України у Львівській області – радник голови Держкомпідприємництва України Ярослав Кашуба, органи місцевого самоврядування на Львівщині – це органи влади, які найчастіше порушують регуляторне законодавство.

«Представництво Держкомпідприємництва України у Львівській області постійно висловлює зауваження до Львівської міської ради щодо підготовки регуляторних актів. Але львів’яни не одинокі. У лютому 2007 року виконком Стрийської міської ради прийняв «Порядок проведення конкурсу на право оренди комунального майна». Було формальне оголошення в місцевій газеті і не повідомлено орендарів, які мали право першочергової оренди. Таким чином після проведення конкурсу на КП «Ринок» м. Стрия з’явилися нові орендарі. Колишні орендарі зверталися в різні місцеві інстанції. Після звернення підприємців до представництва Держкомпідприємництва ми встановили неправомірність прийнятих рішень, про що поінформували міського голову Стрия. Зараз працюємо з органами прокуратури», – зазначив Ярослав Кашуба.

«Представництво наголошує, що регуляторні акти, які прийнято з порушенням Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» і які вчасно виявлено, оскаржуватимемо в органи прокуратури. Запрошуємо підприємців Львівщини до співпраці», – додав Я. Кашуба.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *