ОСТАННІ НОВИНИ

Портнов приїде виправдатися перед депутатами Львівської міськради

|

Кандидат на посаду голови Фонду Державного майна України народний депутат від БЮТ Андрій Портнов має намір наступного четверга, 28 лютого, приїхати на сесію Львівської міської ради, аби особисто спростувати усі звинувачення і відповісти на усі питання чи претензії, які мають до його особи депутати Львівської міської ради. Про це Zaxid. Net розповів однопартієць Андрія Портнова нардеп Андрій Шкіль.

За словами Андрія Шкіля, найбільше Андрія Портнова обурили безпідставні звинувачення у “принциповому несприйнятті Помаранчевої революції” та в “рейдерстві в інтересах Медведчука та інших олігархів”.

Після виступу на сесії Андрій Портнов має намір дати прес-конференцію для львівських журналістів.

14 лютого під час засідання сесії Львівської міської ради голова фракції “Свобода” у Василь Павлюк зачитав запит на ім’я Президента України, прем’єр-міністра, голову ВРУ та РНБОУ, у якому депутати просять “не погоджувати кандидатуру Андрія Портнова на посаду голови Фонду Держмайна України і в жодному випадку не допустити цього призначення”.

Зокрема, в запиті зазначено, що “особливу тривогу викликає одіозність особи Андрія Портнова, який принципово не прийняв помаранчевої революції, і якого називають людиною Віктора Медведчука”.

“Портнов, займаючись юридичною практикою і працюючи у державній комісії з цінних паперів і фондовому ринку, вважався учасниками ринку найбільшим рейдером, який працював в інтересах Медведчука та інших олігархів. Тим більше, за повідомленнями ЗМІ, союз Портнова з Медведчуком залишається непорушним і нині”, – йдеться у зверненні.

“Дивним і небезпечним є те, що така особа як Портнов може бути призначена на посаду, яка має пряме відношення до національної безпеки країни, може розпоряджатися не лише майном, але й землею – останнім, що залишилося в українців”, – наголошується в запиті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *