ОСТАННІ НОВИНИ

Міносвіти продовжило реєстрацію випускників для зовнішнього оцінювання

|

Міністерство освіти України прийняло сьогодні рішення про продовження терміну реєстрації охочих взяти участь у зовнішньому незалежному оцінюванні до 1 березня 2008 року. Як повідомляє офіційний сайт Міносвіти, реєстрація проходитиме лише в регіональних центрах оцінювання якості освіти.

«Враховуючи те, що в 2008 році вступ до ВНЗ вперше здійснюватиметься виключно за результатами зовнішнього незалежного оцінювання, та прагнучи забезпечити всім абітурієнтам рівні умови доступу до вищої освіти, МОН продовжує термін реєстрації до 1 березня 2008 року», – йдеться в повідомленні Міносвіти.

Про місця розташування регіональних центрів можна дізнатися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти www.testportal.com.ua або за телефоном 8-800-502-43-30 (дзвінки зі стаціонарних телефонів із усіх регіонів безплатні).

Як інформує МОН України, до 21 лютого 2008 року для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні навчальних досягнень зареєструвалося понад 400 тисяч із 432 тисяч випускників загальноосвітніх навчальних закладів поточного та близько 30 тисяч минулих років.

Нагадаємо, згідно із попереднім рішенням Міністерства освіти на науки України, реєстрація випускників для проходження зовнішнього незалежного оцінювання мала закінчитись 20 лютого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *