ОСТАННІ НОВИНИ

Міліціонерам, які затримали розбійну групу, прокуратура закидає порушення процедурних норм – депутат Задорожний

|

Самбірська прокуратура порушила кримінальну справу за фактом порушення з боку працівників міліції процедури затримання групи осіб, яких підозрюють у вчиненні низки розбійних нападів у Дрогобицькому та Самбірському районах Львівщини. Про це сьогодні під час засідання президії Львівської обласної ради повідомив депутат Михайло Задорожний, фракція БЮТ.

За його словами, працівники самбірської міліції затримали нещодавно групу осіб, які вчиняла розбійні напади. Частина затриманих почала давати свідчення про причетність до низки злочинів. Однак у цей момент місцева прокуратура відкрила кримінальну справу за фактом порушень, що нібито мали місце під час затримання підозрюваних, і вимагає випустити їх на волю.

Зважаючи на це, депутат пропонує запросити на наступну сесію керівництво обласної прокуратури, яке б дало інформацію про цей інцидент. На думку Задорожного, розголос про цей випадок має стати передумовою для об’єктивного його розслідування, адже йдеться про скоєння тяжких злочинів – розбійних нападів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *