ОСТАННІ НОВИНИ

Реєстрація для зовнішнього оцінювання: хто не встиг, той запізнився

|

Сьогодні о 18 годині закінчується прийом заявок на реєстрацію випускників для зовнішнього незалежного оцінювання. Відтак, якщо до цього часу не зареєструються люди, які запланували цього року поступити до омріяного ВНЗ чи здобути другу, третю чи енну вищу освіту, то свого шансу посидіти на вищоосвітянських студентських лавах доведеться чекати ще, як мінімум, рік, до нового сезону реєстрації.

Загалом, реєстрація випускників у Львові, на відміну від інших міст, проходить доволі спокійно і без особливого ажіотажу. Цьогорічних випускників шкіл реєструють безпосередньо у їх навчальних закладах. Що ж стосується випускників попередніх років, які не мають сертифіката про проходження зовнішнього незалежного оцінювання, то можливість зареєструватися у єдиних пунктах реєстрації для проходження ЗНО вони мали з 1 листопада. Щоправда скористатися нею особливо не поспішали.

Як і варто було очікувати, найбільший ажіотаж реєстрації випускників попередніх років у єдиних пунктах реєстрації припав на останні дні реєстрації, проте «ощадбанківських» черг під їхніми стінами не було. Самі ж реєстратори обіцяють – сьогодні працюватимуть до «останнього клієнта», який захоче зареєструватися, натомість завтра дорога до ВНЗ незареєстрованим випускникам буде закритою до наступного року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *