ОСТАННІ НОВИНИ

Олійник коментує свою заяву про відставку

|

“На жаль, таким інструментом, як відставка, вітчизняні політики не користуються. Я переконаний, що це єдиний правильний інструмент. На мене ніхто не тиснув, свій вибір я зробив свідомо, бо переконаний, що новий час вимагає нових людей і вони повинні більш ефективно робити справи. Тому я свій крок зробив, тепер чекаємо рішення Президента”, – так прокоментував ZAXID.NET своє рішення написати заяву на звільнення з посади голови Львівської ОДА Петро Олійник.

За його словами, причиною такого кроку не є конфлікт з головою Секретаріату Президента Віктором Балогою. “Я не людина, яка працює у приватному кооперативі, щоб через конфлікт з вищою посадовою особою подавати у відставку. Ніяких конфліктів немає, є планова робота, узгодженості і неузгодженості. А конфліктів нема”, – наголосив губернатор.

Він також повідомив, що наразі у Секретаріаті Президента йому не пропонували жодної іншої посади. “Ні на які посади не претендую. Не їздив за посадами. Приїхав, подав заяву, потиснув в руку і пішов”, – сказав Петро Олійник.

Він також висловив сподівання, що після нього Львівщину очолить “достойна людина”. “Львівщина це заслужила. Я переконаний, що Президент запропонує достойну кандидатуру. Конкретні прізвища, якщо і звучать, то я про них не знаю. Це питання не до мене, до Секретаріату. Бажаю Львівщині нового класного губернатора”, – резюмував він.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *