ОСТАННІ НОВИНИ

Постраждалими від вибуху на Костюшка визнали ще 11 осіб

|

Ще 11 осіб, мешканців пошкоджених будинків унаслідок вибуху на вулиці Костюшка, потребують відселення з квартир. Такими є висновки проведених обстежень львівського філіалу інституту «НДІ проектреконструкція». Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, уже сьогодні 1 сім’ю переселять у готель «Львів». Також ці мешканці отримають одноразову допомогу в розмірі 3 тисячі гривень від управління соціального захисту Львівської міської ради.

Комісія при Галицькій районній адміністрації провела опис майна в пошкоджених приміщеннях. Цього тижня експерти завершать оцінювання майна потерпілих. Після встановлення оцінки розпочнуться роботи з вивезення майна з квартир будинків. «Для перевезення майна будемо допомагати мешканцям із транспортом. Для тих, хто не матиме куди звезти меблі та інші речі з квартири, залучимо приміщення, представлене штабом Західного оперативного командування», – повідомив заступник міського голови з гуманітарних питань Василь Косів.

Сьогодні в Міністерстві надзвичайних ситуацій у Києві представники області працюють над підтвердженням регіонального рівня надзвичайної ситуації у Львові. Учора до Києва на розгляд Кабінету Міністрів України передали технічну експертизу стану пошкоджених будинків львівського філіалу інституту «НДІ проектреконструкція» та розрахунки вартості відновлення споруд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *