ОСТАННІ НОВИНИ

Керівники компанії «Alpine Bau Gmbh» відвідали Львів

|

11 лютого у Львівській міській раді відбулася зустріч із представниками компанії «A lpine B au G mbh », яка виборола право будівництва стадіону до Євро-2012. Про це повідомляє прес-служба міської ради.

«Зважаючи на той досвід, що ми побудували три стадіони до Євро-2008, то це для нас буде наступним логічним кроком – перехід до Львова. Ми активно працюватимемо, щоб вкластися у терміни будівництва стадіону і велику увагу приділятимемо спільній роботі, співпраці із містом», – повідомив Роман Естербауер, головний менеджер компанії «A lpine B au G mbh ».

За словами директора департаменту «Євро-2012» Олега Засадного, під час перебування представників компанії у Львові було розглянуто можливість участі українських компаній у реалізації проекту: «Ми обговорили створення окремого офісу компанії у Львові для австрійських архітекторів та керівників проекту, а також домовилися про залучення українських архітекторів до проекту, так як вони, по-перше, знають будівельні вимоги українського законодавства, а по-друге, добре розуміють концепцію нашого міста».

Водночас Р. Естербауер повідомив, що найближчим часом компанія «A lpine B au G mbh » буде засновувати своє представництво у Львові, залучивши українських працівників. «Ми й у майбутньому хотіли б працювати у цьому регіоні», – прокоментував головний менеджер компанії «A lpine B au G mbh ».

Він також зазначив, що досвід компанії у бізнесі конструювання сягає 40 років завдяки ефективній діяльності 150 компетентних дочірніх підприємств і філій компанії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *