ОСТАННІ НОВИНИ

У Дрогобичі намагаються висловити недовіру міському голові

|

Депутати фракцій НУНС та БЮТ у Дрогобицькій міській раді намагаються висловити недовіру міському голові Миколі Гукові, передає ЗІК.

З цього приводу сьогодні проведено засідання позачергової 17-ї сесії міської ради. Лідер фракції «НУНС» Богдан Іванців спробував внести до порядку денного питання про висловлення недовіри міському голові Миколі Гуку. Пропозиція набрала 22 голоси із 50.

Не очікуючи такого результату, лідери фракцій «НУНС» та БЮТ вийшли із зали, а в роботі сесії було оголошено перерву. А згодом, через дві години, позачергова сесія продовжила свою роботу. Б. Іванців оголосив заяву депутатів із вимогою знову внести до порядку денного питання про припинення повноважень міського голови Миколи Гука, яку підписало вже 32 депутати. Це питання було поставлено на голосування і набрало 33 голоси. Голосування за припинення повноважень міського голови вирішили провести наступного вівторка.

Учора, 7 лютого, у Дрогобичі відбулася прес-конференція міського голови Миколи Гука, під час якої він поінформував про ситуацію, пов’язану з продажем кінотеатру «Прометей». За його словами, лідери депутатських фракцій НУ та БЮТ Б. Іванців та В. Сабат і ще кілька депутатів звинувачують міського голову в незаконній приватизації ЦМК «Кінотеатр «Прометей» і з цієї причини роблять заяви про імпічмент міському голові, проведення мітингів протесту проти мера.

«У зв`язку з цим хочу заявити, що всі заяви та звинувачення міського голови з боку лідерів фракцій НУ та БЮТ є безпідставними і провокаційними, переслідують вузькопартійні цілі і не мають нічого спільного з інтересами громади», – заявив Микола Гук.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *