ОСТАННІ НОВИНИ

З-під завалів витягнули останню потерпілу від вибуху

|

Щойно рятувальники витягнули з-під завалів останню потерпілу, передає кореспондент «Львівського порталу» з місця події. Жінка перебуває у шоковому стані, одна при свідомості і візуально видно, що важких ушкоджень немає.

Начальник ГУМНС у Львівській області Сергій Дмитровський розповів журналістам, що роботи у будинку триватимуть до ранку.

Він сказав, що інформація про ще одного ймовірного потерпілого перевіряється. Раніше керівник прес-центру ГУМНС у Львівській області Павло Василенко, повідомляв про те, що є підозра, що у зруйнованому будинку може перебувати ще одна особа – чоловік літнього віку, жінку якого відвезли до лікарні, і місцеперебування якого досі не встановлено. Однак точної інформації, що він у момент вибуху перебував у будинку, у рятувальників наразі немає.

Нагадаємо, що сьогодні близько 16 години у житловому будинку на вулиці Костюшка, 14 стався вибух. Попередньою причиною вважається вибух газу в одній із квартир будинку. Внаслідок вибуху завалилися другий та третій поверхи триповерхового будинку. Всього у будинку шість квартир. За попередньою інформацією, постраждало десять людей, одна із потерпілих перебуває у важкому стані.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *